top of page
Zeefdruk workshop op locatie

Privé workshops /
workshops op locatie

Zeefdruk workshop op locatie
Prive workshop boeken bij Studio Corvo
Zeefdruk workshop op locatie
Aangesloten bij CJP!
CJP

Zeefdruk en keramiek workshops zijn perfect voor verschillende groepen die op zoek zijn naar een gezellige en originele ervaring. Of het nu gaat om een familie- of vriendenuitje, een schoolklas die op zoek is naar een creatieve workshop, een vrijgezellenfeest dat net dat beetje extra nodig heeft, of een bedrijfsuitje waar teambuilding centraal staat - zeefdruk en keramiek zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

Samen creatief bezig zijn, elkaar inspireren en aanmoedigen, en uiteindelijk met een tastbaar resultaat naar huis gaan - dat creëert een band en herinneringen die nog lang zullen blijven hangen.

 

We bieden de mogelijkheid om zowel op locatie te komen als om de activiteiten in ons atelier te organiseren. Zo kunnen we altijd een setting creëren die perfect past bij de wensen en behoeften van jouw groep.

Dus ben je op zoek naar een originele en gezellige activiteit voor jouw groep? Neem dan snel contact met ons op en ontdek de mogelijkheden de worshops van Corvo.

Is jouw bedrijf duurzaam bezig? Boek dan een workshop mok maken van keramiek! Alle medewerkers maken hierbij hun eigen mok of kopje en hierdoor heb je geen onnodig afval van plastic of papieren bekertjes meer!

Tip!

Ik zou wel meer willen weten over deze workshops op locatie

Dankjewel!

bottom of page