top of page
Zeefdruk workshop
Zeefdruk workshop

Wil je ook een Corvo zijn?

Wil jij ook de magie van "maken" ervaren? Stap het atelier binnen en ontdek de wereld van zeefdruk of keramiek! In een dagdeel krijg je de kans om je creatieve kant te verkennen en even te ontsnappen aan de waan van de dag. Door met je handen iets te creëren wordt je uitgenodigd om uit je hoofd te stappen en meer in contact te komen met je lichaam. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met hoogwaardig eigen gemaakt kunstwerk. 

Op vrijdag 13 september organiseren Studio Corvo en Janne Unfolds een workshop linoleum snijden in Haren. Kijk voor meer informatie op: https://www.janneunfolds.com/events/fascinerende-fungi-forms-linocut-workshop

Ook geef ik privé workshops aan vriendengroepen/ families, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en veel meer!

Zeefdruk workshop

Tijdens de workshops zeefdruk gaan we aan de slag met bijvoorbeeld ontwerpen, belichten, intapen, inrakelen en nog veel meer! Dit alles natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee. De workshops zijn al vanaf 2 persoon boekbaar en er zijn twee soorten mogelijk: de sjabloontechniek en de belichtingstechniek. Technisch gezien kan op alles wat plat is gezeefdrukt worden. Tijdens de workshops drukken we onder andere op totebags, t-shirts of truien, papier en nog veel meer.

 

Zeefdruk

Keramiek

Verken de fascinerende wereld van keramiek en laat je verrassen door de ontspannende werking van handbouwen. Deze knijptechniek is eeuwen oud en enorm veelzijdig! Doordat we alles met onze eigen handen vormen (er komt dus geen draaischijf aan te pas) ontstaat een uniek item. Deze kunstvorm wordt vaak als meditatief ervaren. Kom jij het ervaren? We maken tijdens de workshops onder andere mokjes of kopjes, bordjes, vazen en fruitschalen

Zeefdruk workshop totebag
Zeefdruk workshop mok
Workshop keramiek bord
Keramiek mok pottenbakken
keramiek mok workshop
pottenbakken workshop
kussensloop zeefdrukken
Zeefdruk inkt
Zeefdruk totebag

Workshop op maat:
Zeefdruk sjabloon techniek

Wil jij met zeefdruk kennismaken op een laagdrempelige manier? Kies dan voor een workshop waarbij we aan de slag gaan met de sjabloontechniek. Hierbij maken we zelf een ontwerp, die we vervolgens uitsnijden uit folie. Deze folie plakken we op de zeef om vervolgens met een kleur naar keuze te drukken. Aan het einde van de workshop ga jij met een eigen en originele totebag naar huis.

Aantal personen: 4 tot 12 personen
Prijs: vanaf €30,- p.p.
Duur: 2 tot 3 uur
Datum: in overleg

Workshop op maat:
Belichtings techniek

Ben jij klaar voor het "echte" zeefdruk werk? Mooi! Boek dan deze workshop waarbij we het hele zeefdrukproces door gaan. Na het maken van een eigen ontwerp gaan we deze vertalen naar rode snijfilm, of folie. Hierna is het tijd om de zeef erbij te pakken. We gaan deze eerst voorzien van een speciale coating. Deze moet droog geföhnd waarna we het ontwerp op de zeef kunnen belichten. De zeef is nu klaar voor gebruik, spannend! Na het kiezen van een inktkleur naar keuze drukken we het ontwerp op een totebag. Aan het einde van de workshop ga jij met een eigen en originele totebag naar huis.

Aantal personen: 2 tot 5 personen

Prijs: vanaf €45,- p.p.

Duur: 2,5 tot 3,5 uur

Datum: in overleg

Ik wil wel een workshop op maat

Meer informatie?  Vragen? Mogelijkheden checken?

 

Vul onderstaand formulier in.

 

Bedankt voor de inzending!

bottom of page